ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ APP

Για το λόγο πραγματοποιήθηκε ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μιας ψηφιακής εφαρμογής, διαθέσιμης τόσο μέσω διαδικτύου όσο και ως mobile app για συσκευές Android και iOS, η οποία θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια όλων των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί  στην ουσία ως ένας αλληλεπιδραστικός χάρτης των προσβάσιμων σημείων για ΑμεΑ, στον Πειραιά. Περιλαμβάνει σημεία πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος (όπως μουσεία, θέατρα, γήπεδα, κολυμβητήρια, γυμναστήρια, seatrac κλπ), σημεία κοινωνικής υποστήριξης και δομών (όπως κοινωνικές δομές κλπ), σημεία προσβασιμότητας σε επιχειρήσεις (όπως καφέ, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής ή χονδρικής κλπ), και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (όπως μουσεία, πάρκα, ξενοδοχεία κλπ). Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να φιλτράρει τα σημεία με βάση τη κατηγορία που επιθυμεί και την απόσταση του σημείου από τη θέση του, να δει τις διαθέσιμες παροχές προσβασιμότητας και να λάβει οδηγίες πρόσβασης προς αυτά.


Στόχος μας είναι η παροχή  πληροφοριών προσβασιμότητας εύκολα, γρήγορα, απλά, σε μία κοινή πλατφόρμα/application συγκεντρώνοντας όλες τις χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες χαρτογραφημένες για ένα Πειραιά Προσβάσιμο για Όλους.

Σαρώστε το επιθυμητό QR code για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας

Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές κάνοντας κλικ στα παρακάτω εικονίδια

Click to listen highlighted text!